Jūrmalā oktobrī norisināsies Veselības mēnesis ar devīzi “Jūrmalniek, esi aktīvs un vesels!”

Oktobrī Jūrmalā notiks Veselības mēnesis, kurā jūrmalniekiem bez maksas tiks piedāvātas vairāk nekā 50 aktivitātes un pakalpojumi veselības uzlabošanai. Visas mēneša garumā iedzīvotāji aicināti piedalīties dažādās nodarbībās, pārgājienos, meistarklasēs, lekcijās, kā arī veikt profilaktiskas veselības pārbaudes un labsajūtas procedūras.

“Kusties vesels!”
Veselības mēnesī būs iespēja apmeklēt ārstniecisko vingrošanu, jogu, zumbu, cigunu un citas aktivitātes gan pieaugušajiem, gan bērniem. Meistarklasēs varēs apgūt pareizu elpošanas tehniku, iepazīties ar trenažieru aprīkojumu un apgūt tā lietošanu, kā arī iemācīties izmantot brīvdabas trenažierus. Seniori tiek aicināti piedalīties novusa turnīrā, savukārt ģimenes ar bērniem – uz Ģimenes dienu Jūrmalas Futbola skolā.

“Jūties labi!”
Papildus būs pieejamas lekcijas par veselīga dzīvesveida tēmām, tostarp uztura nozīmi, bērna attīstību un pirmās palīdzības pamatiem.

“Esi vesels!”
Iepriekš piesakoties, varēs veikt sejas kosmētiskās, pēdu aprūpes un masāžas procedūras, kā arī redzes pārbaudes un acs spiediena mērījumus optikas salonos.

Programma: Skatīt vairāk

Neaizmirstiet piedalīties un rūpēties par savu veselību visu mēnesi!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *