Jaunos izpildītājus aicina piedalīties konkursā “Ineses Galantes talanti”

Līdz 16. oktobrim jaunie klasiskās mūzikas izpildītāji ir aicināti pieteikties prestižajam konkursam “Ineses Galantes talanti”, kura fināls un laureātu apbalvošana norisināsies 24. novembrī Dzintaru koncertzālē. Konkurss, ko organizē Ineses Galantes fonds, sniedz iespēju jaunajiem mūziķiem sevi pierādīt četrās kategorijās: vokālā māksla, taustiņinstrumentu spēle, stīgu instrumentu spēle un pūšaminstrumentu un sitaminstrumentu spēle.

Konkurss norisināsies divos posmos. Pirmajā kārtā žūrija, kuru veidos Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas pasniedzēji, vērtēs dalībnieku iesūtītos video priekšnesumus. Izpildītāji, kuri tiks izvirzīti finālam, tiks paziņoti 28. oktobrī, un tad oficiālajā vietnē sāksies arī publikas balsojums, kas noteiks uzvarētāju kategorijā “Publikas simpātija”. Fināls un apbalvošanas ceremonija notiks 24. novembrī Dzintaru koncertzāles Mazajā zālē.

Pieteikuma video un anketas ir jāiesniedz konkursa oficiālajā vietnē www.inesesgalantestalanti.lv līdz 16. oktobrim. Dalība konkursā ir bez maksas. Pasākumu atbalsta Jūrmalas valstspilsētas pašvaldība, un konkursa mērķis ir veicināt jauno talantu izaugsmi, sniedzot tiem iespēju sevi parādīt uz lielās skatuves.

Plašāka informācija un konkursa nolikums pieejami vietnē: www.inesesgalantestalanti.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *