Aicina pieteikt pretendentus Sabiedriskā labuma balvai Jūrmalā

Jūrmalas valstspilsētas administrācija aicina līdz 31. oktobrim pieteikt pretendentus Sabiedriskā labuma balvai. Šī balva tiek piešķirta tiem iedzīvotājiem, kuri snieguši būtisku ieguldījumu Jūrmalas iedzīvotāju veselības un sociālās aizsardzības jomā, kā arī stiprinājuši pilsonisko sabiedrību, palīdzot sociālās atstumtības riskam pakļautajiem iedzīvotājiem integrēties sabiedrībā.

Balva tiek pasniegta vairākās nominācijās, tostarp par mūža ieguldījumu sociālajā un veselības aizsardzībā, kā arī pilsoniskās sabiedrības veidošanā. Citas nominācijas aptver godprātīgu un pašaizliedzīgu darbu sociālajā un veselības aizsardzībā, sociālo pakalpojumu un veselības nozares attīstību, kā arī nesavtīgu palīdzību līdzcilvēkiem.

Pretendentus Sabiedriskā labuma balvai var izvirzīt dažādas iestādes, nevalstiskās organizācijas, Jūrmalas domes komitejas un citas struktūrvienības. Pieteikumus var iesniegt līdz 31. oktobrim, iesniedzot pieteikuma anketu un pretendenta dzīves aprakstu Jūrmalas Labklājības pārvaldē vai nosūtot elektroniski.

Vairāk informācijas un pieteikuma anketu var atrast sadaļā “Pilsēta” – “Apbalvojumi” – “Sabiedriskā labuma balva”. Jautājumu gadījumā sazinieties ar Labklājības pārvaldes sabiedrības integrācijas pasākumu koordinatoru pa tālruni 67737866.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *