Līdz 2025. gada aprīlim pārbūvēs Jūrmalas Mežmalas pamatskolas sporta zāli

Jūrmalas Mežmalas pamatskolā oktobrī uzsāks vērienīgus būvdarbus, kas paredz sporta zāles pārbūvi, lai uzlabotu infrastruktūru un sporta zāles izmantošanas iespējas. Pārbūves darbi tiks veikti sešu mēnešu laikā, ar plānoto noslēgumu 2025. gada aprīlī.

Sporta zāle, kas tika ierīkota 1989. gadā, tiks modernizēta. Tiks atjaunota ventilācijas un apkures sistēma, nomainīts grīdas segums, ierīkots jauns apgaismojums, kā arī veikts kosmētiskais remonts sporta zāles telpām, ģērbtuvēm un sporta zāles balkonam. Šie uzlabojumi ļaus skolēniem un sporta entuziastiem baudīt modernu, funkcionālu un drošu vidi sportošanai.

Būvdarbus veiks SIA “Telms”, būvuzraudzību nodrošinās SIA “Building Constructions”, savukārt autoruzraudzību objektā veiks projekta izstrādātājs SIA “3d birojs”. Projekta kopējās izmaksas ir 555,2 tūkstoši eiro, un tās īstenošanu finansē ar Valsts kases aizdevumu.

Šis projekts uzlabos gan mācību vidi, gan sportošanas iespējas Mežmalas pamatskolas skolēniem, nodrošinot atbilstošu infrastruktūru gan ikdienas nodarbībām, gan sacensībām.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *