Aizvadītas starpskolu sacensības krosā “Jūrmalas rudens”

3. oktobrī Kauguros norisinājās Jūrmalas meistarsacīkstes vieglatlētikas krosā “Jūrmalas rudens”, kurā piedalījās jauni sportisti no vairākām Jūrmalas izglītības iestādēm. Šīs sacensības pulcēja gan zēnus, gan meitenes dažādās vecuma grupās, kuri spēkiem mērojās distancēs no 500 m līdz 2 km.

    Sacensībās piedalījās audzēkņi no Jūrmalas Kauguru vidusskolas, Jūrmalas Valsts ģimnāzijas, Jūrmalas Vaivaru pamatskolas, Jūrmalas Aspazijas pamatskolas, Jūrmalas Mežmalas pamatskolas, Jūrmalas Majoru vidusskolas un Bulduru Tehnikuma.

    Sacensību dalībnieku grupas un distances:

    • “C” grupa (2012.–2013. dz.g.), distance 0,5 km
    • “B” grupa (2009.–2011. dz.g.), distance 1 km
    • “A” grupa (2008. dz.g. un vecāki), zēniem 2 km, meitenēm 1 km

    Uzvarētāji kopvērtējumā: C un B grupās triumfēja Jūrmalas Valsts ģimnāzijas audzēkņi, izcīnot galveno kausu. Otrajā vietā ierindojās Jūrmalas Aspazijas pamatskola, bet trešo vietu izcīnīja Jūrmalas Vaivaru pamatskola.

    Vidusskolu jaunieši (A grupa) arī pierādīja savus spēkus. Pirmo vietu un zelta kausu ieguva Jūrmalas Valsts ģimnāzija, otro vietu un sudraba kausu izcīnīja Bulduru Tehnikums, bet trešo vietu un bronzas kausu – Jūrmalas Majoru vidusskola.

    Individuālajās disciplīnās veiksmīgākie sportisti tika apbalvoti ar medaļām un diplomiem.

    Sacensības organizēja Jūrmalas sporta skola sadarbībā ar Jūrmalas Izglītības pārvaldes Sporta un labbūtības nodaļu, ar mērķi veicināt bērnu un jauniešu interesi par vieglatlētikas krosu kā veselīga dzīvesveida sastāvdaļu.