“Rudens kamermūzikas festivāls” noslēgsies ar izcilu koncertu Dzintaru koncertzālē

17. oktobrī Dzintaru koncertzāles Mazajā zālē VSIA “Latvijas Koncerti” organizētais “Rudens kamermūzikas festivāls” noslēgsies ar izsmalcinātu vokālās mūzikas koncertu, kurā uzstāsies leģendārais vokālās kamermūzikas pianists Malkolms Martino un Lielās mūzikas balvas laureāte Katrīna Paula Felsberga. Koncerta programmā būs iekļauta gan austriešu dziesmu ģēniju daiļrade, gan latviešu vokālās mūzikas klasika, radot neaizmirstamu muzikālo pieredzi. Klausītājiem būs iespēja dzirdēt Riharda Štrausa, Franča Šūberta, Klāras Šūmanes, Hugo Volfa un Lūcijas Garūtas darbus.

    Malkolms Martino ir starptautiski atzīts pianists, kurš koncertējis prestižākajās pasaules koncertzālēs, savukārt Katrīna Paula Felsberga nesen debitējusi Pjēra Bulēza zālē Berlīnē. Viņu sadarbība Latvijas klausītājiem piedāvās emocionāli bagātu vakaru, kurā varēs izbaudīt gan jutekliskas dienvidu melodijas, gan Šūberta poētisko pasauluztveri, kur prieks mijas ar bēdām un mīlestība ar sāpēm.

    Festivāla patrons ir komponists Pēteris Vasks, un tas notiek ar Valsts Kultūrkapitāla fonda atbalstu. Biļetes uz noslēguma koncertu pieejamas “Biļešu paradīzes” kasēs un internetā.

    Atbildēt

    Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *