Babītes Mūzikas skola svin 30 gadu jubileju!

8. novembrī plkst. 17.00 Babītes Kultūrizglītības centrā norisināsies īpašs pasākums – Babītes Mūzikas skolas 30 gadu jubilejas svinības. Šajā nozīmīgajā notikumā pulcēsies skolas audzēkņi, pedagogi un absolventi, lai kopā atzīmētu trīs gadu desmitus, kas pavadīti izglītojot jaunos mūziķus un veicinot kultūras attīstību Babītē.

    Jubilejas koncertā uzstāsies visu nodaļu audzēkņi un skolas absolventi, kuri ar lepnumu pārstāvēs skolu un tās sasniegumus. Koncerta otrajā daļā uz skatuves kāps arī kori un kamerorķestris, kas bagātinās svētku muzikālo programmu. Šis būs īpašs vakars ne tikai skolas saimei, bet arī ikvienam mūzikas cienītājam. Pasākumā laipni aicināti visi interesenti!

    Babītes Mūzikas skola savu darbību sāka 1994. gada 1. septembrī kā Jūrmalas Mūzikas vidusskolas filiāle. Sākotnēji mūzikas skola atradās Babītes vidusskolas telpās, bet 2014. gadā tā pārcēlās uz jaunajām telpām Babītes Kultūrizglītības centrā Piņķos. Skola piedāvā 12 profesionālās ievirzes programmas, un kopš 2008. gada – arī interešu izglītības programmas. No sākotnējiem 50 audzēkņiem skolas izaugsme ir strauji attīstījusies – šobrīd profesionālās ievirzes programmās mācās 162 bērni, bet vēl 22 apmeklē sagatavošanas klasi.

    Babītes Mūzikas skolas direktore Inita Pūķe ir sniegusi neatsveramu ieguldījumu skolas izveidē un attīstībā, vadot to jau no pašiem pirmsākumiem un radot pamatu, uz kura turpina augt jauni talanti un nākamie mūziķi.

    Atbildēt

    Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *