Jūrmalas jauniešu līderu forums: iespēja attīstīt pašpārvaldes un veidot sadarbību

No 18. līdz 19. oktobrim Jūrmalas Jaunatnes iniciatīvu centrā Kauguros norisināsies Jūrmalas jauniešu līderu forums, kurā pulcēsies pilsētas skolēnu pašpārvalžu pārstāvji un Jauniešu domes dalībnieki. Šī foruma mērķis ir veicināt savstarpējo pieredzes apmaiņu un izstrādāt atbalsta materiālus skolēnu pašpārvaldēm, sniedzot ceļakartes jaunajam mācību gadam.

Divu dienu pasākuma laikā dalībnieki piedalīsies praktiskajās darbnīcās, kuras vadīs biedrība “Pašpārvalžu atbalstam”, lai padziļinātu izpratni par skolēnu pašpārvalžu lomu lēmumu pieņemšanā. Forumā būs arī paneļdiskusija “LīdzDARBOTIES skolā un pilsētā”, kurā piedalīsies Jūrmalas domes deputāte Irēna Kausiniece, vairāki izglītības jomas un jaunatnes pārstāvji, kā arī Jūrmalas skolēnu pašpārvalžu līderi.

Forumā notiks iedvesmas sesijas ar influenceri Sudrabkaiju un dziedātāju Dionu Liepiņu, savukārt satura veidošanas meistarklasi vadīs Agnese Skrastīte. Foruma noslēgumā tiks izveidotas pašpārvalžu darbības ceļakartes turpmākajam mācību gadam, kā arī tiks uzsākts darbs pie “Skolēnu pašpārvalžu līderu grupas” jeb skolēnu sadarbības tīkla izveides.

Katras Jūrmalas izglītības iestādes pārstāvji ir aicināti pieteikties dalībai šajā forumā – četrus skolēnu pašpārvaldes dalībniekus un vienu skolotāju (skolotāja dalība nepieciešama tikai pirmajā dienā).

Pieteikšanās un vairāk informācijas: ej.uz/JurmalasForums2024

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *